FILOSOFI

Foto Cellule Tebiskin WebbAVANCERAD HUDVÅRD FÖR ESTETIK OCH DERMATOLOGI

ENKELT OCH EFFEKTIVT KONCEPT

TEBISKIN är avancerad hudvård i potenta styrkor med vetenskaplig dignitet. Produkter och behandlingar står för innovativt nytänkande baserat på marknadens senaste patenterade teknologier. Konceptet tillgodoser dagens och morgondagens medvetna konsument som vill ha maximal effekt på minimal tid. Konsumenten vill ha enkla hudvårdsrutiner med få produkter som levererar tydliga resultat. TEBISKIN med ENERPEEL-behandlingarna ger Dig verktygen Du behöver för alla konsumenter, hudtyper och hudtillstånd.

TEBISKIN Cytoceuticals fokuserar på orsak framför symptom och samverkar på cellnivå med huden och dess funktioner för optimal hudhälsa. Produkterna omfattar även specialvård vid injektionsbehandlingar, plastikkirurgi/operativa ingrepp och dermatologiska hudtillstånd.

ENERPEEL är klinikbehandlingarna som förstärker hudvården, korrigerar oönskade hudförändringar och verkar
för effektiv antiåldrandevård. Regelbundet underhåll bevarar hudens ungdomliga struktur och hälsosamma utstrålning.

TEBISKIN CYTOCEUTICALS

Avancerad hudvård för Estetisk Dermatologi TEBISKIN Cytoceuticals är resultatet av vetenskapliga studier baserade på keratinocyternas och de dermala fibroblasternas molekylära biologi som är huvudceller i epidermis och dermis. Högteknologisk Avancerad hudvård som på cellnivå fokuserar på orsaker snarare symptom.

CYTO - Cellära, läran om organismernas celler
CEUTICAL - Produkter specifikt utformade för att arbeta i eller på kroppen med styrkta medicinska egenskaper