STORY TELLING

Logomarchio Farmacia DrHudvård med historiska anor

TEBISKIN är "Scientifically Proven Skin Solutions". En italiensk serie avancerade hudvårdsprodukter och behandlingar med historiska anor, utvecklade av farmaceuten Dr De Paoli och General Topics.

General Topics grundades i det anrika familjeapoteket beläget väster om Gardasjön i Salo, Italien. De historiska vingslagen kan än idag upplevas i apoteket som etablerades år 1730 och som fortfarande är aktivt.

Familjen De Paolis farmaceuttradition har förts i generationer, sedan apotekets etablering och är idag en anrik och välkänd familj inom farmaceutbranschen. Omfattande kunskap och gedigen tradition har bevarats för att idag representera en modern avancerad hudvårdsserie med ursprung inom dermatologi.

Med ett öppet sinne, som även inkluderar respekt för natur och miljö, skapar General Topics innovativa
produkter och teknologier för att leda utvecklingen av hudvårdsbranschen snarare än att följa den.

Var enskild produkt testas och dokumenteras genom olika vetenskapliga och kliniska studier (in vivo, in vitro) för att säkerställa dess verkningsmekanism och teknologiska egenskaper. Flera studier finns publicerade som styrker konceptets effektivitet, säkerhet och prestanda. Tillverkaren innehar även flertalet patent som styrker produkternas innovativa teknologier.

TEBISKIN - Avancerad hudvård för den medvetna konsumenten med höga krav på effektiv hudvård. Enkla hudvårdsrutiner med få produkter som ger optimal hudhälsa!


Dr De Paoli Historiska Anor